Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Velký výběr

Z téměř 1000 produktů

Kvalitní zboží
Od Německého výrobce

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Umělé květiny a potřeby do aranžmá Počet produktů: 66

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 66 položek

Vyrobte si aranžmá z umělých květin a ušetřete. U nás najdete nejen umělé květiny, větvičky, listy i dekorativní předměty

Dávno jsou pryč doby, kdy hrály umělé květiny a aranžmá z nich vyrobené druhé housle. Dnes již postoupily materiály a výrobní procesy natolik, že je využívají i věhlasní bytoví designéři, organizátoři svateb apod. Samozřejmě za předpokladu, že jde o kvalitní výrobky a ne levnou náhražku vyrobenou např. v Číně. Proto nabízíme umělé květiny a další potřeby pro květinová aranžmá jen od našeho dlouholetého Německého dodavatele, který má s výrobou tohoto zboží více než 20-leté zkušenosti, takže Vám můžeme garantovat opravdovou spokojenost.

 

Květiny můžete zkombinovat i s nejrůznějšími prvky, případně sušenými rostlinami a květinami, čímž vytvoříte nevšední aranžmá, které bude působit jako živé, ale vydrží Vám sloužit několik let na rozdíl od reálných rostlin, které můžete po několika dnech maximálně týdnech vyhodit.

 

Mimo květin nabízíme také potřeby do aranžmá, které můžete rovněž využít jako nejrůznější dekorace do bytu- jedná se např. o velké sušené listy z exotických rostlin, umělé větvičky, mech, dekorativní dřevěné štěpky, dekorativní obarvené hydrosubstráty a další.