Proč nakoupit u nás:

Stabilní česká firma
Na trhu od roku 2014

Velký výběr

Z téměř 1000 produktů

Kvalitní zboží
Od Německého výrobce

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Aranžmá z umělých květin / květiny a potřeby do aranžmá Počet produktů: 68

  • Květiny a potřeby pro...

    Vyrobte si aranžmá z umělých květin a ušetřete. U nás najdete nejen umělé květiny, větvičky, listy i dekorativní předměty

    Dávno jsou pryč doby, kdy hrály umělé květiny a aranžmá z nich vyrobené druhé housle. Dnes již postoupily materiály a výrobní procesy natolik, že je využívají i věhlasní bytoví designéři, organizátoři svateb apod. Samozřejmě za předpokladu, že jde o kvalitní výrobky a ne levnou náhražku vyrobenou např. v Číně. Proto nabízíme umělé květiny a další potřeby pro květinová aranžmá jen od našeho dlouholetého Německého dodavatele, který má s výrobou tohoto zboží více než 20-leté zkušenosti, takže Vám můžeme garantovat opravdovou spokojenost.

     

    Květiny můžete zkombinovat i s nejrůznějšími prvky, případně sušenými rostlinami a květinami, čímž vytvoříte nevšední aranžmá, které bude působit jako živé, ale vydrží Vám sloužit několik let na rozdíl od reálných rostlin, které můžete po několika dnech maximálně týdnech vyhodit.

     

    Mimo květin nabízíme také potřeby do aranžmá, které můžete rovněž využít jako nejrůznější dekorace do bytu- jedná se např. o velké sušené listy z exotických rostlin, umělé větvičky, mech, dekorativní dřevěné štěpky, dekorativní obarvené hydrosubstráty a další.

  • Okrasné květiny do vázy

    Umělé řezané květiny do vázy mohou vypadat jako živé- přesvědčte se sami. Navíc Vám ušetří mnoho času a peněz.

     Máte doma rádi květinovou výzdobu ideálně s rozkvetlými pestrobarevnými květy, ale nechcete ztrácet čas s jejím neustálým obměňováním nehledě na vynaložené finanční prostředky? Praktickým řešením jsou umělé květiny do vázy jako živé, které velmi věrně imitují reálné rostliny.

     

    Výše uvedené samozřejmě platí pouze za předpokladu, že jde o kvalitní výrobky a ne levnou náhražku vyrobenou např. v Číně. Proto nabízíme umělé květiny do vázy, ale i ostatní sortiment květin a rostlin pouze od našeho dlouholetého Německého dodavatele, který má s výrobou tohoto zboží více než 20-leté zkušenosti, takže Vám můžeme garantovat opravdovou spokojenost.

  • Hotová aranžmá / dekorace

    Aranžmá z umělých květin vnese do Vašeho obydlí přírodní prvek a ušetří Vaší peněžence

    Máte rádi nejrůznější květinová aranžmá, ale vadí Vám, že vždy vydrží jen chvíli a pak uschne? Nechcete investovat každou chvíli do nového aranžmá? Pak vyzkoušejte umělé květinové aranžmá od nás, které působí jako živé.

     

    V současné době už se nejedná o prvek obydlí, který je vhodný maximálně do tmavého kouta což je evidentní i z faktu, že umělé květiny, rostliny a aranžmá z nich dnes používají ve svých návrzích hojně i úspěšní bytoví designéři. Materiály a technologie výroby se totiž zdokonalily natolik, že jsou tato aranžmá prakticky nerozeznatelná od živých rostlin.

     

    Výše uvedené samozřejmě platí pouze za předpokladu, že jde o kvalitní výrobky a ne levnou náhražku vyrobenou např. v Číně. Proto nabízíme umělé květiny do vázy, ale i ostatní sortiment květin a rostlin pouze od našeho dlouholetého Německého dodavatele, který má s výrobou tohoto zboží více než 20-leté zkušenosti, takže Vám můžeme garantovat opravdovou spokojenost.

     

    Krom hotových modelů můžete u nás zakoupit i jednotlivé “řezané umělé květiny“ a dekorativní předměty, ze kterých si sestavíte umělé květinové aranžmá přesně dle Vašich představ.

na stránku
Zobrazeno 25 – 48 z 68 položek

Aranžmá z umělých květin a rostlin nemusíte obměňovat každou chvíli. Vydrží s přehledem několik let.

Pryč jsou doby, kdy umělé květiny a různá aranžmá z nich vyrobená patřily maximálně do potemnělých koutů, kde zůstávaly pod nánosem prachu. V dnešních dnech pokročily materiály a výrobní procesy natolik, že jsou květinová aranžmá z umělých květin prakticky nerozeznatelná od rostlin a květin živých- pokud se nejedná o levnou náhražku např. z Číny. Proto pochází veškeré umělé květiny a květinová aranžmá v naší nabídce od renomovaného Německého výrobce, který má s výrobou umělých květin více než 20-leté zkušenosti a využívá nejnovější materiály, takže Vám můžeme garantovat spokojenost.

 

V této kategorii najdete jak hotová aranžmá z umělých květin a rostlin, tak samotné “řezané“ květiny, které můžete využít do aranžmá, nebo je například jen tak umístit do vázy. Některé květiny jsou vhodné i pro venkovní použití (viz. detailní popisky jednotlivých produktů).

 

Krom řezaných umělých květin a květinových aranžmá nabízíme také květiny a rostliny v květináči včetně stromů, palem, nebo jiných exotických druhů s výškou i přes 3 metry.